Ydelsesrefusion begynder udviklingsarbejdet

Efter kontraktunderskrivelsen har KOMBIT og CSC Danmark A/S nu påbegyndt udviklingsarbejdet med Ydelsesrefusion.

I juli underskrev KOMBIT kontrakt med CSC Danmark A/S om udvikling, implementering, videreudvikling, vedligehold, support og drift af Ydelsesrefusion.

KOMBIT og den kommunale faggruppe har derfor nu påbegyndt udviklingsarbejdet med Ydelsesrefusion i fællesskab med CSC. Hele forløbet afsluttes ved årsskiftet 2017-18, således at løsningen vil kunne implementeres i januar 2018.

Udvikling i tre etaper

Det kommende arbejde med Ydelsesrefusion vil foregå i tre etaper.

1. etape – august til november 2016: I denne afklaringsfase søger KOMBIT sammen med leverandøren at afklare de grundlæggende præmisser for løsningen. Samtidig påbegyndes etableringen af løsningens infrastruktur.

2. etape – november 2016 til august 2017: Når afklaringsfasen er overstået, begynder det reelle udviklingsarbejde med opsætning af krav og regler, og analyse, design og test opdateres. I denne etape, gennemføres tre delleveranceprøver.

3. etape – august 2017 til januar 2018: Sidste etape i udviklingen består af den endelige afslutning og godkendelse af løsningen.

Få mere nyt om Ydelsesrefusion

Vi vil løbende opdatere om udviklingsarbejdet, så husk at tilmeld dig nyheder om Ydelsesrefusion, så du får dem direkte i indbakken. Tilmeld dig her.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Forretningsudvikler
3268 0408