Workshop om udfyldelse af "Bornholmerarket"

Arbejder du på at få overblik over din kommunes økonomi for monopolbruddet - og skal du til at udfylde Bornholmerarket? Så er der hjælp og vejledning at hente i en workshop 28. november 2017.

Flere kommuner har efterspurgt en workshop om, hvordan de udfylder Bornholms budgetmodel for monopolbrudsprogrammet (Bornholmerarket).

Derfor inviterer KOMBIT Videncenter nu til en workshop om udfyldelse af Bornholmerarket, hvor du kan få svar på dine spørgsmål, sparre med andre kommunale deltagere og arbejde med din kommunes tal i arket.

Praktisk
Workshoppen afholdes tirsdag den 28. november 2017 kl. 12.30-16.00 hos KOMBIT og det er gratis at deltage. Der er 35 pladser og de bliver tildelt efter først-til-mølle-princippet. For at så mange kommuner som muligt kan deltage, er der en begrænsning på én deltager pr. kommune.

Ved workshoppen er der hjælp at hente fra Bornholms Regionskommune, ligesom repræsentanter fra KOMBIT med viden om udfasning af KMD’s kritiske forudsætningssystemer, SAPA og ØiR vil kunne hjælpe med at besvare dine spørgsmål.

Se programmet for workshoppen og hvordan du tilmelder dig her.

 

Kontakt

Konsulent / Projektkoordinator
3268 0483