Webinarrække: Få en større indsigt i og forståelse for, hvad FLIS data kan bruges til

FLIS samler data fra kommunernes egne økonomi- og fagsystemer. En ny webinarrække om FLIS kommer vi rundt om kommunernes data, hvor data kommer fra, og hvad de kan bruge FLIS til.

Hvordan får man adgang til FLIS-data? Hvor kommer FLIS-data fra? Hvilke analyser kan man lave på baggrund FLIS-data og, kan man stole på dem? Det er nogle af de spørgsmål, som du vil kunne få besvaret i en ny webinarrække om FLIS, der starter her i foråret. Webinarerne henvender sig til forvaltninger, ledere, konsulenter og andre med interesse for data. 

FLIS står for Fælleskommunalt Ledelses Informationssystem og samler data fra blandt andet kommunernes egne økonomi- og fagsystemer. Her er data fordelt på en række dataområder, såsom Økonomi, Borger, Ydelsesrefusion, Voksen handicappede og mange flere. På webinarerne dykker vi ned i de enkelte dataområder, hvor du kan blive klogere på, hvad dataområdet konkret indeholder, hvor data kommer fra, og hvordan datakvaliteten ser ud.

Webinarrækken giver indsigt i og inspiration til, hvordan du og din kommune kan anvende FLIS-data til analyser og ledelsesinformation både i den faglige opgaveløsning og til benchmarking på tværs af kommuner. Du vil også få et indblik i det økosystem, som FLIS-data indgår i, og hvad man skal være opmærksom på, når man arbejder med analyser og ledelsesinformation.

Webinarerne indeholder følgende elementer:

  • Indflyvning i, hvad er FLIS og FLIS-data
  • Indsigt i, hvad dataområdet indeholder, og hvad man skal være opmærksom på, når kommunen bruger dataområdet
  • Hvordan kan dataområdet understøtte din kommune
  • Inspiration fra den virkelige verden – hvis det er muligt, vil vi invitere en kommune til at fortælle, hvordan de har brugt data fra FLIS, og hvad de har fået ud af det.

De første webinarer er lagt i kalenderen:

 

Kontakt

Chefkonsulent / Kommunikation
2224 0629