Velkommen Middelfart, FLIS-kommune nummer 90

Det fælleskommunale ledelsesinformationssystem (FLIS) byder velkommen til ny kommune under stormøde.

Godt 100 FLIS-interesserede kommuner mødes den 26. marts til en hel dag i FLIS’ tegn hvor kommuner, KOMBIT og KL taler datavalidering, månedsprøve og test af ændringer i FLIS samt skærpet kvalitetskontrol af data. Se hele programmet for dagen her.

Ikke alene foregår FLIS-dagen i Middelfart, vi fejrer samtidig, at Middelfart Kommune er nummer 90 i det kommunale FLIS-fællesskab.

Rasmus Geert Petersen, Kristian Mohr Røge og Eva Iversen fra økonomiafdelingen i Middelfart Kommune, der deltog på dagen fortæller, at deres kommune har valgt at indgå i FLIS fordi, det har været et politisk ønske.

-FLIS skal være vores primære ledelsesinformationssytem, som vi forventer at bruge tværfagligt til rapporter, benchmark mm. Vi glæder os til at komme i gang og ser frem til at bruge FLIS til styring og som analyseværktøj, siger Rasmus, Kristian og Eva.

FOTO: Kagen var særligt bestilt til dagen for at markere, at FLIS med Middelfart kommune nu dækker 97 % af befolkningen.

 

FOTO: I pauserne demonstrerede KL den netop publicerede FLIS eksempelbank, som er inspiration fra kommuner til kommuner om, hvordan FLIS kan anvendes og skabe værdi. Se mere om eksempelbanken her.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Forretningsarkitekt
7268 8129