Vagtskifte i KOMBIT - Hans Berthelsen går på pension

KOMBITs adm. direktør, Hans Berthelsen, har valgt at gå på pension, da han snart fylder 65 år. I den forbindelse overdrages posten den 1. september 2015 til KOMBITs markedsdirektør, Thomas Rysgaard Christiansen.

Efter at have tjent landets kommuner i mere end 30 år, heraf seks år som adm. direktør for KOMBIT, har Hans Berthelsen valgt at gå på pension pr. 1. september 2015. I den forbindelse har KOMBITs bestyrelse efter en længere proces udpeget KOMBITs nuværende markedsdirektør, Thomas Rysgaard Christiansen, som ny adm. direktør.

Med valget af Thomas Rysgaard Christiansen har bestyrelsen lagt særlig vægt på, at den nye mand på posten skal have et indgående kendskab til KOMBITs mål og virke – herunder i særdeleshed arbejdet med monopolbruddet, som varetages på vegne af KL og landets kommuner.

Endvidere har det været afgørende for bestyrelsen, at organisationen ikke taber fart og bibeholder den kontinuitet, som KOMBIT har behov for i arbejdet for KL og kommunerne.

Erik Nielsen, bestyrelsesformand i KOMBIT, udtaler: "På vegne af bestyrelsen vil jeg gerne takke Hans Berthelsen for det målrettede arbejde, han har lagt for dagen, med at opbygge en professionel kommunal it-organisation, som i høj grad har været med til på KL’s vegne at sætte dagsordenen for digitaliseringen i landets kommuner.

Det tjener også til Hans Berthelsens fortjeneste, at landets kommuner nu endelig er på vej ud af det monopol, som kommuner har været underlagt indtil nu. Igennem hele sin karriere har Hans leveret mange betydningsfulde resultater for landets kommuner – ikke mindst i de seks år, hvor han meget dedikeret har tegnet kommunernes it-fællesskab KOMBIT.", siger Erik Nielsen.

 

Kontakt

Vicedirektør / Kommunikation og Implementering
3334 9466