Udbuddet på VALG er i gang

KOMBIT har begyndt prækvalifikationen i forbindelse med EU-udbuddet af det nye valgsystem. Fristen for at søge om at blive prækvalificeret er den 13. april 2021.

KOMBIT har nu begyndt prækvalifikationen af de leverandører, der skal have lov til at byde på det nye administrative valgsystem. Det nye valgsystem skal understøtte valgprocessen ved folketingsvalg, regionsrådsvalg, kommunalvalg, Europa-Parlamentsvalg og folkeafstemninger i Danmark i fremtiden.

Leverandørerne har frem til den 13. april 2021 til at søge om at blive prækvalificeret. KOMBIT forventer ultimo 2021 at underskrive kontrakt med den leverandør, som skal udvikle og drifte systemet.

Udbud med forhandling

Udbuddet kommer efter, at KOMBIT og den tidligere leverandør i efteråret 2020 valgte at bringe samarbejdet om det nye valgsystem til ophør.

Udbudsmaterialet er herefter tilrettet og ajourført. Store dele af udbudsmaterialet har været i offentlig høring blandt leverandørerne og er forelagt flere kommuner. Denne proces vil fortsætte med de prækvalificerede leverandører, da udbuddet gennemføres som ”udbud med forhandling”.

KOMBIT forventer, at det nye valgsystem kan tages i brug ultimo 2023.

 

Kontakt

Markeds- og innovationschef
7268 8123