Udbud af ny Sygesikringsløsning på SKI rammeaftale 02.18

I begyndelsen af 2021 gennemfører KOMBIT et miniudbud af den nye Sygesikringsløsning under SKI rammeaftale 02.18. Læs om udvælgelseskriterierne her.

I begyndelsen af 2021 gennemfører KOMBIT, på vegne af alle landets kommuner, et miniudbud under SKI rammeaftale 02.18. Udbuddet vedrører udvikling, support, videreudvikling og vedligeholdelse af en fælleskommunal Sygesikringsløsning i en 4-årig periode. Forskudt af dette udbud bliver der iværksat et udbud af infrastrukturdrift via SKI rammeaftale.

Om Sygesikring

Sygesikring er en ny fælles it-løsning til alle kommuner i Danmark, som skal understøtte administration af sygesikring og lægevalg i kommunerne. 

Sygesikring skal erstatte kommunernes del af det som i dag hedder NOTUS Kommunal. Det betyder, at den nye løsning fortsat kommer til at være tæt forbundet med regionernes administration af lægevalg og at der i Sygesikring kommer en central integration til regionernes nye løsning LUNA.   

29 leverandører er udvalgt til at afgive tilbud

På baggrund af løsningens indhold er der foretaget en indledende afgrænsning jf. SKI rammeaftale 02.18. Det betyder, at der ud fra de opstillede krav er 29 leverandører tilbage, som er inviteret til at afgive tilbud på løsningen, når KOMBIT til januar 2021 sender udbudsmaterialet ud.

Du kan læse om udvælgelseskriterierne for udbud af Sygesikring i denne prosabeskrivelse, som er sendt til samtlige leverandører på SKI rammeaftale 02.18.

Hvis der er spørgsmål i forbindelse med udbuddet af Sygesikring, er I meget velkommen til at kontakte projektleder Charlotte Aakerlund, hvis kontaktoplysninger findes i højre side.

 

Kontakt

Forretningschef
6198 2914