Tilmeld dig efterårets Kommunedage

Der er nu åbnet for tilmeldinger til Kommunedagene, som er målrettet kommunernes programledere og it-/digitaliseringschefer. Tilmeldingsfristen er den 1. november 2018.

OBS! Den planlagte Kommunedage i Odense den 21. november er desværre aflyst pga. for få tilmeldte. Vi henviser i stedet til Kommunedagene i Køge og Silkeborg.

KOMBIT har nu åbnet for tilmelding til de næste Kommunedage i november 2018 – to dage i kommunernes og KOMBITs tegn. Her samler KOMBIT trådene og giver status på aktuelle emner i forhold til kommunernes forberedelse af monopolbrudsløsningerne og de øvrige løsninger og initiativer, KOMBIT arbejder på.

Kommunedagene er målrettet kommunernes KOMBIT-programledere samt it- og digitaliseringschefer. Kommunernes projektledere henvises stadig til projekternes netværksdage. Se planlagte arrangementer i KOMBITs kalender.

Tid og sted

Tilmeld dig snarest muligt via nedenstående links. Programmet varer fra kl. 9-16. Der åbnes for registrering og serveres morgenkaffe kl. 8:30.

Tirsdag den 20. november 2018
Hotel Comwell Køge Strand
Strandvejen 111
4600 Køge
Tilmeld dig her
 
Torsdag den 22. november 2018
Radisson Blu Hotel Silkeborg
Papirfabrikken 12
8600 Silkeborg
Tilmeld dig her

Hver kommune kan tilmelde op til tre deltagere. Vi gør opmærksom på, at vi opkræver et no-show fee på kr. 500,- ved udeblivelse eller framelding mindre end 7 dage før arrangementets afholdelse.

Introduktion for nye deltagere

For at sikre at alle deltagere på Kommunedagene har et grundlæggende kendskab til KOMBIT og vores arbejde med monopolbrudsprojekterne, giver vi som noget nyt nye it-/digialiseringschefer og programledere mulighed for at deltage i to introduktioner til Kommunedagene.

Introduktion til monopolbruddet: Her gennemgår vi historikken i monopolbruddet og andre projekter.

Introduktion til økonomien i monopolbruddet: Her gennemgår vi historikken i økonomien, så forudsætningerne for at høre selve oplægget om økonomi på Kommunedagene, er på plads.

  • Torsdag den 15. november kl. 9-9.55: Introduktion til monopolbruddet (tilmeld dig her)
  • Torsdag den 15. november kl. 10-10.55: Introduktion til økonomien i monopolbruddet (tilmeld dig her)

Deltagere er velkomne til at invitere relevante i kolleger i kommunen, der ikke er med på Kommunedagene, men som kan have gavn af at deltage på intromøderne.

Tilmeldingsfristen er den 1. november 2018.

Vi glæder os til et par gode dage i kommunernes og monopolbruddets tegn.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Kommunikation
3334 9442