Stor interesse for morgenmøde om monopolbruddet

Næsten 40 rådgivere deltog i morgenmødet om monopolbruddet den 21. marts 2017.

***30. marts 2017: Præsentationen fra morgenmødet er tilføjet via link nederst i nyheden.***

KOMBIT har netop gennemført et åbent morgenmøde om monopolbruddet målrettet konsulenthuse og rådgivere. Der blev på mødet givet en kort indføring i arbejdet med monopolbruddet og stillet skarpt på de områder, hvor kommunerne kan få brug for bistand fra konsulenthuse og/eller rådgivere.

Næsten 40 deltog, og fik en gennemgang af disse temaer (inkl. muligheden for at stille spørgsmål):

  • Monopolbruddet: Baggrund, projekter og status v/Peter Lykke Egelund
  • Økonomi/gevinster v/Poul Ditlev Christiansen
  • Implementering, værktøjer og principperne bag udrulningsplanerne v/Stine Lou Fehrend
  • Hjælp til hjemtagelse af egen digitalisering v/Louise Dalby

Den efterfølgende evaluering viser, at deltagerne overordnet set fik indfriet deres forventninger til morgenmødet og gerne vil deltage i et tilsvarende arrangement i fremtiden.

Kommende temadag om monopolbruddet

KOMBIT forventer på sigt at gennemføre en temadag om monopolbruddet, hvor vi i mere udstrakt grad vil klæde rådgivere og konsulentfirmaer på.

Alle konsulenthuse og rådgivere er naturligvis velkomne, og vi offentliggør datoen her på hjemmesiden, når den er fastlagt. Tilmeld dig nyhedsbrevet ‘Nyt for leverandører’ her så du er sikker på, at informationen om den kommende temadag finder vej til din indbakke.

Hvis du er potentiel deltager til den kommende temadag om monopolbruddet, er du velkommen til at sende forslag til dagsordenspunkter til mbprogrammet@kombit.dk (skriv 'Forslag til dagsordenspunkt til temamøde om monopolbruddet' i emnefeltet).

Deltagerliste og præsentation fra morgenmøde

Deltagerne på morgenmødet om monopolbruddet den 21. marts 2017 fremgår af denne deltagerliste, ligesom den anvendte præsentation kan downloades her.