Se præsentationerne fra Digitaliseringsmessen 2019

Her finder du præsentationerne fra KOMBITs scene på årets Digitaliseringsmesse.

Vi siger stort tak til alle som besøgte KOMBITs område på Digitaliseringsmessen den 3. oktober. Det var som altid en fornøjelse at tale med jer om alt fra Aula, den fælleskommunale infrastuktur til kommunernes mange ideer til fremtidige innovationsprojekter.

Nedenfor finder du præsentationer fra de fleste oplægsholdere, som stod på KOMBITs scene i løbet af dagen. 
Klik på overskrifterne for at se præsentationen.

Klar, parat, start: Udnyt værdien ved kommunernes fælles digitaliseringsarbejde

v. Thomas Rysgaard Christiansen, adm. direktør i KOMBIT

Arbejdet med monopolbruddet og den fælleskommunale infrastruktur befinder sig i en afgørende fase. De store monopolbrudsløsninger er på vej i luften, og infrastrukturen skal nu for alvor bruges af kommunerne. Kom og hør med, når KOMBITs adm. direktør, Thomas Rysgaard Christiansen, fortæller, hvad der sker lige nu, og hvad det kræver af kommunerne for at opnå størst mulig værdi i de kommende år.

Kommunernes fælles infrastruktur – nu og i fremtiden

V. Sisse Bang, projektchef i KOMBIT

Kommunernes fælles infrastruktur skaber grundlag for hurtig, billig og sammenhængende udvikling af nye digitale løsninger i en offentlige sektor, der er i rivende udvikling. Hør mere om hvor infrastrukturen er nu, og hvor den er på vej hen.

Alle vil have flere data i SAPA – hvor starter man og hvad kræver det?

v. Henrik Bojsen, chefkonsulent i Syddjurs Kommune & Mike Thomas Bauer, afdelingsleder hos Formpipe

Kom og hør Syddjurs Kommune og deres ESDH-leverandør, Formpipe Software, give gode råd til kommunerne, der skal i gang med af befolke SAPA med data via STS Indeksene.

Hurtigt fra idé til færdig løsning med KOMBITs innovationsmodel, agil udvikling og projektkonkurrencer

v. Inge Speiermann-Vognsen, markeds- og innovationschef i KOMBIT, Lars Peter Mosgaard, It-chef i Varde Kommune, Thomas Neville, it-konsulent i Varde Kommune og Henrik Brix, formand for Os2 og It-chef i Favrskov Kommune

KOMBITs enhed for innovation har sammen med kommunerne udviklet en innovationsmodel, der skal sikre, at afprøvning af ny teknologi og gode ideer fra kommunerne hurtigt kan omsættes til flyvefærdige it-løsninger - til gavn for borgere og virksomheder. I dette indlæg giver KOMBIT sammen med Farskov og Varde Kommune konkrete eksempler på, hvordan nye kommunale it-løsninger i løbet af meget kort tid har gennemløbet faserne idé, udvikling og drift og skabt værdi i Kommunerne.

Aula – klar til start

v. Jakob Volmer, projektleder i KOMBIT & Erik Balk Mouritsen, Aalborg Kommune

I efteråret 2019 bliver Aula taget i brug i alle landets folkeskoler, mens 24 pilotskoler allerede har været i gang længe. Kom og hør Aalborg Kommune dele deres tidlige erfaringer med Aula.

 

Kontakt

Seniorkonsulent / Kommunikation
7268 8107