Se præsentationerne fra Digitaliseringsmessen 2018

Se præsentationerne fra KOMBITs scene på årets Digitaliserings-messe.

Den 27. september kunne KOMBIT endnu en gang byde velkommen til egen scene på årets Digitaliseringsmesse. Vi siger tak til alle, der slog vejen forbi vores område for at høre oplæg, snakke med Aula-projektet eller høre mere om den fælleskommunale Idébank.

Nedenfor finder du præsentationer fra de forskellige oplægsholdere som stod på KOMBITs scene i løbet af dagen.
Klik på overskrifterne for at se præsentationen.

KOMBIT 2018+

KOMBITs administrerende direktør fortæller om det digitale fundament som KOMBIT har bidraget til at få bygget op - og visionerne for det, der nu skal bygges ovenpå.

V. Thomas Rysgaard Christiansen, adm. direktør, KOMBIT

Digital Innovation Hub

Startup miljøet og erhvervssamarbejder med de danske universiteter spirrer i disse tider. Det nye initiativ "Digital Innovation Hub" - med base på DTU Skylab - var derfor inviteret på scenen, for at fortælle om, hvordan teknologisk entreprenørskab kan ændre spillereglerne i industrierne.

V. Jonas Tyle Petersen, projektleder, DTU Skylab

Blockchain i den offentlige sektor

Blockchain er på alles læber. De fleste forbinder det med Bitcoin og kryptovaluta, men Blockchain kan meget mere end det. Mange er nysgerrige - men få forstår potentialerne. Deloitte var derfor budt på scenen, for at kaste lys over teknologiens potentialer indenfor den offentlige digitalisering.

V. Rasmus Winther Mølbjerg, Director, Deloitte

Kunstig intelligens - Kommunal Game Changer eller bare "Buzz"?

Kunstig intelligens og Machine Learning har for alvor vundet indpas i de senere år. Dette stiller os overfor en lang række nye spørgsmål i forhold til fremtidens arbejdsmarked. I oplægget kommer eksempler på, hvor teknologien allerede nu anvendes i en kommunal kontekst, og perspektiver på, hvordan den kan vinde større indpas i fremtiden.

V. Tim Damiel Hansen, Medstifter, Droids Agency

Smart City Aarhus

Aarhus Kommune har store ambitioner om implementering af IoT (Internet of Things). I kommunens kontor for Innovation, Teknologi og Kreativitet har man allerede nu gjort sig mange erfaringer, og arbejder mod at indsamle endnu flere - men hvordan kan kommunerne også drage nytte af hinandens erfaringer? Det arbejdes der på at understøtte i OS2 regi. Her fortæller en mand med et ben i både Aarhus ITK og OS2-lejren om disse initiativer.

V. Bo Fristed, Chef for ITK, Aarhus Kommune

Klar, Parat, Cloud?

Cloud anvendes vidt og bredt i det private erhvervsliv. Men er teknologien også anvendelig i den offentlige sektor? Hvad skal vi være opmærksomme på, HVIS vi vil anvende Cloud i offentlige løsninger? I oplægget introduceres forskellige modeller for cloud, ligesom myter præsenteres og holdes op imod fakta.

V. Frank Stjerne, Chefkonsulent, KOMBIT

 

Kontakt

Seniorkonsulent / Kommunikation
2084 3544