Sagsbehandlere introduceret til den nye løsning til køreprøvebooking

Den nye løsning til køreprøvebooking implementeres fra den 14. marts 2016. I sidste uge blev sagsbehandlere fra Borgerservice rundt om i landet introduceret til løsningen.
KOMBIT varetager for kommunerne udbud og implementering af en ny løsning til køreprøvebooking, som skal bruges af både kommuner, politiet og landets kørelærere. Den nye løsning, der leveres af Knowledge Cube A/S, blev i sidste uge præsenteret for relevante medarbejdere i kommunernes Borgerservice som en del af forberedelserne til den kommende implementering. Præsentationen foregik på fem arrangementer fordelt over landet. 
 

Stor interesse

De fremmødte sagsbehandlere var meget interesserede i at høre om den nye løsning og glade for at se, hvordan deres opgaver fremadrettet bliver understøttet. Den nye løsning til køreprøvebooking ligner på mange områder den nuværende, men understøtter også en række sagsgange på en ny måde, hvilket der på fremvisningerne var en god dialog og interesse om. Derudover blev også videreudviklingsidéer vendt og taget med hjem.
 

Implementeres fra 14. marts

Overgangen fra den nuværende til den nye løsning vil foregå trinvis. Fra den 14. marts 2016 vil der være en afgrænset periode, hvor begge løsninger er i drift, og brugerne kan stifte bekendtskab med den nye løsning. I den periode vil brugerne skulle samarbejde om løsningen af en række opgaver, så overgangen foregår så smidigt som muligt. I starten af maj forventes den nye løsning at være fuldt implementeret i kommunerne, hos politiet og kørelærerne. 
 

Opdateret webside

Inden længe vil vejledninger til brugen af den nye løsning ligge klar. Vejledningerne vil blive gjort tilgængelige på den samme webadresse, som den nuværende løsning benytter, nemlig www.koreprovebooking.dk. Når den nye side med vejledninger ligger klar på www.koreprovebooking.dk, vil alle brugere her kunne finde praktisk information om den nye løsning samt i en overgangsperiode links til både den nuværende og den nye løsning. 
 

Fik du ikke set præsentationen?

Brugere, der ikke har haft mulighed for at deltage på de netop afholdte præsentationer, vil på den nye webside samt på kombit.dk kunne finde al relevant information. De kommuner, der har indsendt køreprøvebooking-kontaktpersoner til KOMBIT, vil tillige få direkte besked, når vejledninger samt opgavebeskrivelser ligger klar. I marts måned afholdes desuden undervisning for relevante brugere hos politiet.