PLC-medarbejdere inviteres til netværksmøde om FBS og Cicero Web

Til januar inviterer FBS-projektet til netværksmøder for medarbejdere i de pædagogiske læringscentre.

Til januar 2019 inviterer Fælles Bibliotekssystem som noget nyt medarbejdere i de pædagogiske læringscentre til netværksmøder med mulighed for videndeling på tværs. Netværksmøderne er blevet til på baggrund af mange ønsker fra kommunerne, og de vil finde sted to steder i landet: i Slagelse den 10. januar 2019 og i Vejle den 16. januar 2019.

Mødernes formål er at danne rammen for videndeling og inspiration på tværs af PLC’erne. Videndelingen faciliteres af Bent Sejersen fra IKT Digital i Aarhus Kommune og af Leif Vindbjærg Nielsen fra PLC – Pædagogik & Læring i Vejle Kommune. Herudover vil møderne også byde på indlæg fra KOMBIT og Systematic om processen for videreudviklingen af FBS og om kommende ændringer i systemet.

Undervejs vil der blive mulighed for både at stille spørgsmål og bidrage med input og refleksioner.

Det er gratis at deltage i mødet, og hver kommune kan som udgangspunkt deltage med to personer fra PLC-området. Husk at koordinere internt - gerne gennem systemadministratoren. Hvis en kommune ønsker at tilmelde flere personer kan de tilmelde dem på "venteliste" ved at anføre "venteliste" efter deltagernavn under tilmeldingen. Er der ledige pladser efter tilmeldingsfristen, vil de så gå til deltagere fra ventelisten.

Møderne finder sted fra kl. 10:00 til 15:30 på følgende adresser:

Tilmeldingsfrist til begge netværksmøder er onsdag den 12. december 2018.