Nye datoer for lærerworkshops om Samarbejdsplatformen

Da vi har fået tilbagemeldinger om, at mange lærere er væk på konferencen Bett på de tidligere udmeldte datoer, flytter vi workshoppen for lærere.

I sidste uge sendte vi en nyhed ud, hvor vi efterspurgte deltagere til en række workshops, vi afholder i januar om Samarbejdsplatformen. Vi har fået en række tilbagemeldinger om, at workshoppen fra lærere var placeret uhensigtmæssigt, da rigtigt mange er afsted på konferencen Bett de pågældende dage. Derfor flytter vi nu workshoppen for lærere til den 1. og 2. februar.

Det betyder, at datoer for alle workshops nu er:

  • Administrative medarbejdere/ledere og kommunale systemadministratorer: 19. januar (1/2 dag)
  • Skoleledelse: 26. januar (hele dagen)
  • Pædagoger og ledere i daginstitutioner: 28. januar (hele dagen)
  • Vejledere (fx AKT-vejledere, læsevejledere, matematikvejledere og UU-vejledere): 29. januar (1/2 dag)
  • Lærere:  1. & 2. februar (hele dagene - samme personer begge dage)

Alle workshops finder sted på IDA i København ca. 10 min. gang fra Hovedbanegården. KOMBIT betaler transport og forplejning og evt. overnatning for lærere (booket gennem KOMBIT), mens kommunen selv skal betale deltagernes tid. Deadline for tilmelding er den 8. januar, men meld gerne tilbage hurtigst muligt.

Vi har allerede fået mange positive tilbagemeldinger, men har brug for flere. Vi håber, at rigtig mange kommuner har mulighed for at deltage, og benytte muligheden for at være med til at sikre, at den nye løsning bliver bygget i tråd med brugernes behov og ønsker.

Hvis vi får flere tilmeldinger, end vi har pladser til, vil vi søge at sammensætte workshopgrupperne, så vi får bredest mulig repræsentation i forhold til fx geografi og erfaringer.

Tilmelding sker ved at sende en mail til samarbejdsplatformen@kombit.dk med navn, titel og gerne en kort beskrivelse af deltagerens baggrund og erfaring. Husk at skrive, hvilken workshop vedkommende ønsker at deltage i. Hvis du har spørgsmål til workshoppene er du også meget velkommen til at skrive til samarbejdsplatformen@kombit.dk.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Kommunikation
3334 9424