Ny app gør det nemmere at se data fra FLIS

Via FLIS’ nye app er det nu blevet nemt at tilgå data fra FLIS på iPad.

FLIS – Fælleskommunalt LedelsesInformationsSystem indeholder kommunale nøgletal, som ofte skal bruges i møder eller andre sammenhænge, hvor brugeren ikke lige sidder ved sin computer.

Derfor har projektet nu udviklet en app til iPad, der giver et hurtigt overblik over tendenser i nøgletallene og gør det nemt og hurtigt at sammenligne sig med andre kommuner.

Effektivt redskab der giver overblik

App’en indeholder alle nøgletal fra FLIS, stillet op på en nem og overskuelig måde og giver mulighed for benchmark på nøgletalsniveau.

Den giver kommunernes ledelse et effektiv redskab til hurtigt at danne sig overblik, se tendenser og benchmarke sig med andre kommuner til brug for videre analyse og beslutninger.

Se tendenser på iPad

Ligesom på FLIS-portalen skal man være oprettet som FLIS-bruger for at tilgå app’en, og man kan se tendenser og sammenligne sig med andre kommuner eller gennemsnit på nøgletalsniveau. Det er ikke muligt at bore sig ned i data via app'en, til dette behov skal man fortsat logge på via sin computer.

Af sikkerhedshensyn er det desuden en forudsætning, at iPad’en er logget på et kommunalt trådløst netværk. Uden for rådhuset vil det sige via en VPN-forbindelse eller via "secure mobile".

Læs mere i vejledning

App’en er de seneste måneder blevet testet i en række kommuner og har fået gode tilbagemeldinger. Vi hører fortsat meget gerne fra brugere af app'en.

Hvis du ønsker at bruge app’en kan du læse, hvordan du kommer på i implementeringsvejledningen og få inspiration i en video, der giver en introduktion til app'en.