KY og KSD inviterer til informationsmøde for leverandører

Forud for de forestående udbud af Kommunernes Ydelsessystem og Kommunernes Sygedagpengesystem inviterer KOMBIT interesserede leverandører til et sidste opsummerende informationsmøde om fagsystemerne.

I forlængelse af offentliggørelsen af udbudsplanen for monopolbruddet, hvor det fremgår, at fagsystemerne Kommunernes Ydelsessystem (KY) og Kommunernes Sygedagpengesystem (KSD) vil blive udbudt i hhv. 1. og 2. kvartal 2014, inviterer KOMBIT nu leverandører til et sidste informationsmøde om udbuddene. 

På mødet gennemgår KOMBIT den udvikling, fagsystemerne har været igennem de seneste måneder, og opfrisker de muligheder, som udbuddet omhandler. Også konsekvenserne af udfasningsaftalen med KMD i relation til udbuddene vil blive adresseret, ligesom vi fremlægger den opdaterede udbudsplan. 

Dagsorden

1)      Tidsplan for KOMBITs udbud ved leverandørchef Jesper Bo Seidler

2)      Evaluering af prækvalifikationer og tilbud ved Jesper Bo Seidler

3)      Fælles opdatering fra projekterne ved projektledere på KSD og KY Ulrik Røhl & Mikael Skilbreid

4)      Nyheder fra Kommunernes Ydelsessystem ved Mikael Skilbreid

5)      Nyheder fra Kommunernes Sygedagpengesystem ved Ulrik Røhl

6)      Afrunding & afslutning ved Jesper Bo Seidler

 
Der vil blive mulighed for at stille både tekniske og forretningsmæssige spørgsmål til de to projekter og til de overordnede konsekvenser af udfasningsaftalen, udbudsprocessen mv.

 

Tid og sted

Mødet finder sted torsdag d. 27. februar kl. 15.00.  Mødet vil vare ca. 2 timer.
 

NB! Nyt lokale

Grundet overvældende stor interesse for deltagelse er lokationen ændret. Mødet afholdes på IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V, lokale 105.

Vi håber at se så mange leverandører som muligt til en sidste mulighed for at stille spørgsmål og få opfrisket projekterne, før de bliver sendt i udbud.

 

Tilmelding

Tilmelding til leverandørchef Jesper Bo Seidler på jsi@kombit.dk senest mandag d. 24. februar. Hver leverandør kan tilmelde maksimalt to deltagere til informationsmødet.