Kommunernes Sygedagpengesystem søger medlemmer til referencegruppe

Referencegruppen, der rådgiver Kommunernes Sygedagpengesystem, søger flere medlemmer

Projektets referencegruppe mødes kvartaltsvis og bidrager med et ledelsesmæssigt perspektiv til Kommunernes Sygedagpengesystem. Fokus på gruppens arbejde er først og fremmest de kommunale behov på sygedagpengeområdet set fra ledelsens sysnpunkt.

På møderne drøfter deltagerne emner som system-funktionalitet målrettet ledere, sammenhæng til andre kommunale opgaver og den organisatoriske implementering i forbindelse med Kommunernes Sygedagpengesystem. I referencegruppen sidder allerede en række borgerservice- og ydelseschefer fra store og små kommuner med bred geografisk placering, og projektet søger nu flere deltagere til gruppen.

Mødefrekvens

Gruppen mødes ca. kvartaltvis i København, men engang imellem også på Fyn og i Jylland. KOMBIT refunderer rejseudgifter (inkl. evt. hotelovernatninger), og der er typisk 2-3 timers forberedelse til møderne. Referencegruppen vil være aktiv frem til/med udrulningen af løsningen.

Yderligere information

Er du borgerservice-/ydelseschef eller tilsvarende, og er du interesseret i at deltage i gruppens arbejde med at forberede det nye sygedagpengesystem, så hører vi meget gerne fra dig. Kontakt venligst projektleder Ulrik Røhl for yderligere information.