KOMBIT inviterer til Kommunedage i juni 2015

1., 2. og 3. juni inviterer KOMBIT til tre Kommunedage i monopolbruddets tegn, hvor vi giver status på aktuelle emner om det forestående monopolbrud.

KOMBIT inviterer atter til Kommunedage i monopolbruddets tegn. Her samler vi trådene og giver status på aktuelle emner i forhold til kommunernes forberedelse af monopolbruddet. 

Kommunedagene er denne gang målrettet kommunernes programledere for monopolbruddet samt it- og digitaliseringschefer. Kommunernes projektledere på monopolbrudsprojekterne henvises til projekternes netværksdage her i foråret (STS den 11.-12. marts, KY/KSD den 5.-6. maj, SAPA den 9.-10. juni. Se arrangementerne i KOMBITs kalender).

Program afspejler kommunernes ønsker

KOMBIT er i gang med at indhente ønsker til programmet på dagene fra en række kommuner, men kan allerede nu fortælle, at emner som bl.a. implementering og udrulning naturligvis vil komme til at fylde på dagsordenen.

Vi forventer at udsende program og mulighed for tilmelding til spor i uge 16, men du kan allerede tilmelde dig nu via links nedenfor.

Samtidig gør vi opmærksom på, at vi opkræver et no-show fee på kr. 500,- ved udeblivelse eller framelding mindre end 7 dage før arrangementets afholdelse.

Tid, sted og tilmelding

Alle dage varer arrangementet fra kl. 9-16.

 • Mandag den 1. juni i Aalborg
  Comwell Hvide Hus
  Vesterbro 2
  9000 Aalborg
  Tilmeld dig her
   
 • Tirsdag den 2. juni i Middelfart
  Comwell Middelfart
  Karensmindevej 3
  5500 Middelfart
  Tilmeld dig her
 • Onsdag den 3. juni  i København
  Scandic Sydhavnen
  Sydhavns Plads 15
  2450 København S
  Tilmeld dig her

Tilmeldingsfrist er 15. maj 2015.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Implementering
3334 9442