KOMBIT inviterer til Kommunedage i januar 2016

KOMBIT inviterer til tre Kommunedage den 25., 26. og 27. januar 2016, hvor vi går i dybden med aktuelle emner omkring KOMBITs portefølje.

KOMBIT inviterer atter til tre Kommunedage, hvor vi samler trådene på KOMBITs arbejde og de opgaver og udfordringer, kommunerne står over for. 

Dagene er målrettet kommunernes it-/digitaliseringschefer og programledere for monopolbruddet. Vær venligst opmærksom på, at kommunernes projektledere på monopolbrudsprojekterne henvises til projekternes netværksdage her i efteråret/vinteren - se KOMBITs kalender her.

Programmet sammensættes efter kommunernes ønsker

KOMBIT har bedt kommunerne om ønsker til programmet, så det kommer til at afspejle kommunernes behov for viden. KOMBIT takker for de mange gode forslag, der er kommet ind, og som vi er i gang med at se nærmere på. Vi kan allerede nu fortælle, at emner som KOMBITs samlede portefølje, tidsplaner, økonomi og videncenter vil få plads på programmet, ligesom UDK har sagt ja tak til at komme og give status på UDK-porteføljen.

Det endelige program bliver meldt ud i december måned.

Tid, sted og tilmelding

Alle dage varer arrangementet fra kl. 9-16 (morgenmad fra kl. 8.30). Der er allerede nu mulighed for forhåndstilmelding til hvert af de tre arrangementer – brug venligst links nedenfor.

Tilmeldingsfrist er den 8. januar 2016.

Mandag den 25. januar i Aalborg
Comwell Hvide Hus
Vesterbro 2
9000 Aalborg
Tilmeld dig her
 
Tirsdag den 26. januar i Middelfart
Comwell Middelfart
Karensmindevej 3
5500 Middelfart
Tilmeld dig her

Onsdag den 27. januar i København
Radisson Blue Scandinavia Hotel
Amager Blvd. 70
2300 København S
Tilmeld dig her

 

Kontakt

Chefkonsulent / Implementering
3334 9442