KOMBIT frigiver skærmbilleder fra SAPA

SAPA-projektet er nu så langt fremme, at brugerne kan se, hvordan systemet og tilhørende skærmbilleder er bygget op.

Sammen med en beskrivelse af kernefunktionaliteten i SAPA, frigiver KOMBIT en række skærmbilleder fra systemet. Det betyder, at kommende SAPA-brugere kan se, hvordan SAPA er bygget op, og hvilke skærmbilleder de kommer til at arbejde med.

Efterspurgte skærmbilleder

Mange kommuner er i fuld gang med at forberede implementeringen af SAPA, og de efterspørger i den forbindelse mere information om SAPA’s kernefunktionalitet og opbygning. Det er netop det, som KOMBIT kan tilbyde med den nye beskrivelse og medfølgende skærmbilleder.

I første omgang dækker beskrivelsen SAPA Overblik og mulighederne for at tilpasse SAPA Overblik til forskellige medarbejderes behov. Til juni 2016 bliver dokumentet udbygget med en tilsvarende beskrivelse og skærmbilleder fra SAPA Advis, mens yderligere funktionalitet i SAPA Overblik bliver beskrevet efter sommer 2016.

En mere detaljeret beskrivelse af SAPA’s funktionalitet bliver tilgængelig i form af brugervejledninger til SAPA Overblik og SAPA Advis.

Både tekst og PowerPoint

KOMBIT offentliggør to forskellige dokumenter med skærmbilleder fra SAPA. Det første dokument er et Word dokument, der både inkluderer en længere beskrivelse af kernefunktionaliteten i SAPA og medfølgende skærmbilleder. Det andet dokument er en PowerPoint præsentation, der kun indeholder skærmbilleder, og som giver kommunerne et godt overblik, hvis der er behov for at vise organisationen hvilke skærmbilleder, man kan arbejde med i SAPA.

Udover de nævnte dokumenter offentliggør KOMBIT et dokument, der beskriver hvilke basisoplysninger vedrørende fx en person eller en sag, som man kan se i SAPA.

Dokumenterne bliver løbende opdateret, når beskrivelserne udbygges, eller der er ændringer til de allerede offentliggjorte funktioner og skærmbilleder. KOMBIT udsender en nyhed, når dokumenterne opdateres.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Arkitekt
3268 0422