Kom til netværksarrangement om Contract Management på it-området

KOMBIT Videncenter gentager succesen og inviterer til nyt netværksarrangement om Contract Management på it-området 10. og 11. oktober 2017.

Målgruppen for arrangementet er kommunale medarbejdere, der har kontrakt- og/eller indkøbsansvar på it-området, eller som har en faglig interesse for it-kontraktstyring.

Oplæg og workshops

Ved netværksarrangementet kan du møde manager Rasmus Tønnies fra Rambøll Management Consulting, der fortæller, hvad god kontraktstyring er, hvilke punkter der skal kontraktstyres efter og hvordan du sikrer ledelsesmæssig opbakning og ressourcer.

Kontraktstyringschef Gudrun Klint og konsulent Anders Lisby Madsen fra SKI A/S kommer og fortæller om roller og forventningsafstemning i forhold til ramme- og leveringsaftaler, hvilke håndtag man kan trække i for at opnå optimal kontraktstyring og hvad SKI kan hjælpe med.

Konsulentfirmaet A-2 præsenterer en kundecase, som giver et eksempel på, hvordan man i praksis kan komme i gang med en målrettet kontraktstyring og faciliterer en workshop, hvor du sammen med dine kolleger får sat ord på, hvad der gør kontraktstyring effektiv og succesfuld og hvilke handlinger og tiltag, der kan være med til at øge effekten af kommunens kontraktstyring.

Læs mere om arrangementet og hvordan du tilmelder dig her:

 

Kontakt

Konsulent / Projektkoordinator
3268 0483