Kom hurtigt i gang med FLIS DAP’s standardrapporter

Med FLIS DAP kan du nemt og hurtig konvertere data til viden. FLIS DAP standardrapporter i Excel og Power BI gør det nemt, så du kan gå i gang med det samme.

Med FLIS DAP får du adgang til en række standardrapporter, der viser data på forskellige emner både i din kommune og til sammenligning med andre kommuner.

I standardrapporten på voksenhandicap området kan du fx få svar på spørgsmål om kommunens udgiftsniveau på området samt og sammenholde det med andre kommuner. Du kan filtrere og sortere i data, så du eksempelvis kan se antallet af modtagere af forskellige ydelser, ligesom du kan undersøge varighed af ydelser.

Det er blot et eksempel på, hvad du kan se i en af vores standardrapporter, som vi har udviklet til FLIS DAP. Lignende standardrapporter finder du på borgerdata, økonomidata, Ydelsesrefusion og nøgletal både i Excel og i Power BI. Har du erfaring med Excel, Power BI, TARGIT, Tableau eller andet et lignende visualiseringsværktøj, kan du også udvikle dine egne rapporter, eller du kan videreudvikle og tilpasse standardrapporterne, så de dækker lokale ønsker og behov.

Hvad er FLIS DAP?
FLIS DAP giver kommunerne direkte adgang til at lave analyser og rapporter, baseret på FLIS-data, med et hvilket som helst standardværktøj. Læs mere her

 

Kontakt

Senior it-konsulent
2211 1456