Kom godt i gang med FLIS

Et opdateret ibrugtagningskit kan hjælpe din kommune godt i gang med at anvende FLIS.

KL, KOMBIT og kommunerne har tidligere udarbejdet et ibrugtagningskit med det formål at give kommunerne inspiration og vejledning til at komme i gang med at anvende FLIS. På baggrund af efterspørgsel fra flere kommuner har FLIS ibrugtagningskit nu været igennem en større opdatering. Det betyder, at det nu er blevet nemmere at finde relevante dokumenter, værktøjer og præsentationer, når din kommune skal tage FLIS i brug. I værktøjet finder du bl.a. en skabelon til business case, inspiration til direktionsdrøftelse af ledelsesinformation, praktiske eksempler fra kommunerne og en FAQ om FLIS.

KOMBIT og KL er opmærksomme på, at kommunerne har meget forskellige udgangspunkter og mål med brugen af FLIS, og FLIS-projektet står gerne til rådighed i vejledning af, hvordan din kommune kan få mest muligt ud af at anvende løsningen.
Læs mere om FLIS-løsningen  og find FLIS ibrugtagningskit her.

Stor efterspørgsel på uddannelse i skoleområdet

Efter udbud af fire enkeltdags kurser i skoleområdet er alle hold nu overtegnet og efterspørgslen fra kommunerne om deltagelse fortsætter. KOMBIT udbyder nu derfor to yderligere endags-kurser i skoleområdet, en i Vest i uge 5 og i en Øst i uge 6.
Tilmelding åbner i uge 46 og sker efter først til mølle princippet. Du tilmelder dig ved at kontakte Christina Baere, cba@kombit.dk.

Kommuner kan uddanne egne brugere via E-learning 

E-learningmodulet i FLIS-løsningen er nu klar med videoer på alt uddannelsesmateriale, som bliver gennemgået på FLIS-uddannelserne. Det betyder, at E-learningmodulerne med fordel bruges til at genopfriske et tidligere gennemført kursus eller som værktøj til uddannelse af flere brugere i kommunerne. Det kan også anvendes til en guidet tur igennem nogle af de områder, der for din kommune er mest interessant, og give et billede af mulighederne for trækning af nøgletal og benchmarking.  
E-learningmodulet i FLIS opdateres og udvikles løbende og vi modtager gerne kommentarer til forbedringer fra kommunerne.

Ny statusfunktion i FLIS

I FLIS er det nu også muligt at orientere sig yderligere om løsningen. Der er kommet fire nye  statuspunkter under status-området som løbende opdateres med følgende information:

  • En kort status fra FLIS-projektet
  • Status på indlæst data
  • Kendte fejl i data fra kommuner/leverandører
  • Totalliste over udeståender og ændringer som kommunerne har rapporteret ind

Status-informationen opdateres hver 2.-4. uge direkte i FLIS.