Knowledge Cube vinder projektkonkurrence om Socialt Frikort

KOMBIT har netop udpeget Knowledge Cube som vinder af projektkonkurrencen om Socialt Frikort.

KOMBIT udskrev den 14. september en projektkonkurrence om at få udviklet en fælleskommunal løsning for Socialt Frikort. På baggrund af de indkomne forslag har KOMBIT udvalgt Knowledge Cube som vinderen af konkurrencen:

”Knowledge Cube har beskrevet en løsning, der på en let og simpel måde kan understøtte arbejdet i kontakten mellem den udsatte borger og virksomheden samtidig med, at løsningen er bygget til at sikre databeskyttelseskriterier på en enkel og passende måde” siger Markeds- og Innovationschef i KOMBIT Inge Speiermann-Vognsen, og fortsætter:

”Jeg er glad for, at vi er lykkes med at gennemføre en projektkonkurrence på 14 dage. Det er en interessant måde til at få et digitaliseringsprojekt hurtigt ud over rampen, og det er noget, som vi er meget interesseret i hos KOMBIT og kommunerne.”

KOMBIT takker deltagerne for tilbuddene og ønsker Knowledge Cube tillykke.

Med Knowledge Cubes projektidé kan KOMBIT nu sætte gang i en udbudsproces, så der i løbet af oktober kan laves aftale med en leverandør om udviklingen af den endelige løsning. ”Tempoet i den kommende proces stiller store krav til en både leverandøren og til KOMBIT, men vi har lagt en realistisk tidsplan, der får os i mål med en løsning i version 1.0., så vi er klar til at gå i luften den 1. januar 2019,” fortæller KOMBITs Markeds- og Innovationschef Inge Speiermann-Vognsen.

Baggrund om Socialt Frikort

Det sociale frikort, der giver socialt udsatte borgere mulighed for at tjene op til 20.000 kr. årligt uden, at det får konsekvenser for ydelser, blev vedtaget før sommerferien. KOMBIT og KL afholdte i juni en workshop med deltagelse af både kommuner, leverandører og repræsentanter for de sociale organisationer. På baggrund af dialogen på workshoppen blev ønsker og behov arbejdet ind i et konkret målbillede, der dannede grundlag for en projektkonkurrence, der altså nu har fundet sin vinder.

Børne- og Socialministeriet har som ansvarligt ressortministerium bedt KL og KOMBIT om at udvikle en fælleskommunal it-løsning for Socialt Frikort. Løsningen skal bruges af borgerne, virksomhederne og de offentlige myndigheder.

Læs mere om arbejdet med Socialt Frikort her.

 

Kontakt

Markeds- og innovationschef
7268 8123