Køreprøvebookings forside har fået en makeover

Forsiden på Køreprøvebooking har fået en makeover, som skal gøre det nemmere for brugerne at finde en række informationer.

Er du kørelærer? Køreskoleelev? Eller arbejder du i Borgerservice og er med til at godkende elevers kørekortforløb? Så kender du allerede køreprøvebooking, som er løsningen, der bruges af kørelærere og deres elever, borgerservice og politiet til at holde styr på køreprøvebookinger.

Her kan landets kørelærere booke de køreprøvetider, som politiet frigiver. Løsningen anvendes også af køreskoleelever, som ved at logge på kan følge deres sag, og af medarbejdere hos kommunernes borgerservice, som blandt andet skal godkende elevernes lægeattester på Køreprøvebooking.

Løsningen, der leveres af Knowledge Cube A/S, blev taget i brug i foråret 2016. Siden er der sket løbende forbedringer i løsningen til gavn for alle brugere.

For nylig blev der igen foretaget forskellige ændringer i systemet, og forsiden på Køreprøvebooking fik hermed en makeover i form af et nyt design, som skal hjælpe brugerne med nemmere at finde informationer som driftsstatus, supportoplysninger, hjælp til selvhjælp og indhold i tidligere og kommende versioner.

Resultatet kan ses her.