FLIS seminar for kommunernes direktioner

KOMBIT og KL inviterer til formiddagsseminar med fokus på håndtering af kommunernes styringsudfordringer ved hjælp af nøgletal og benchmarking i FLIS.

På seminaret vil bl.a. projektdirektør Peter Egelund, KOMBIT og kontorchef Claus Ørum Mogensen, KL, fortælle om FLIS i kommunernes aktuelle styringsdagsorden. Topledelsen fra et par kommuner vil fortælle om deres konkrete erfaringer med FLIS i deres deltagelse i KOMBIT og KL’s ibrugtagningsprojekt.
Afslutningsvis præsenterer vi Gartner Group på et omlæg om, hvorfor Business Intelligens (BI) og nøgletalsanalyser er direktionens topprioritet.

FLIS App til Ipad

På formiddagsseminaret følger også en præsentation af den nye FLIS APP til Ipad - til direkte anvendelse af benchmarking og nøgletalsoversigter. Deltagere, der medbringer sin Ipad, har mulighed for  at få installeret og opsat App’en på dagen. 

Status på monopolbrud

Efter frokost er der mulighed for at tilmelde sig et oplæg omkring status på Monopolområdet ved KOMBITs projektdirektør, Peter Egelund. Hør om den nyeste tidsplan for monopolbrudsprojekterne, herunder status på de forestående udbud, udfasningsaftalen med KMD og hvilke fokusområder, der vil blive aktuelle for kommunerne i den kommende tid.

På nuværende tidspunkt har 23 kommuner tilmeldt sig seminaret. Følgende kommuner deltager:
København, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Hedensted, Vejle, Viborg, Billund, Greve, Nordfyns, Vallensbæk, Holbæk, Roskilde, Sorø, Kerteminde, Svendborg, Ishøj, Albertslund, Gribskov, Næstved, Faaborg-Midtfyn, Syddjurs, Ringkøbing-Skjern.

Tilmelding

Seminaret henvender sig primært til kommunaldirektører og økonomidirektører. Skoledirektører, ældredirektører og økonomichefer er også velkomne til at tilmelde sig seminaret.
I uge 6 udsendte KOMBIT og KL en invitation til alle landets kommunal- og økonomidirektører.

Formiddagsseminaret finder sted d. 8. april på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart.

Fristen for tilmelding til FLIS formiddagsseminar er d. 26. februar. Tilmelding her.