FLIS lancerer ny forbedret version

FLIS version 3.0 er gået i luften. Den indeholder blandt andet det nye dataområde Voksen handicap, samt forbedringer og fejlrettelser på mange områder.

Mandag den 12. maj lancerede KOMBIT FLIS version 3.0. Den nye version indeholder et helt nyt dataområde, væsentlige forbedringer af allerede eksisterende dataområder samt fejlrettelser rundt om i systemet.

Voksen handicap nyt dataområde

Voksen handicap-området er nyt i version 3.0. Ligesom for de andre områder er det muligt at lave benchmark og trække rapporter for området.

Den nye version indeholder desuden nye nøgletal for skole- og borgerområderne. Tallene for borgerområdet er dog endnu ikke helt færdigtestet og vil derfor først blive synlige i systemet indenfor kort tid.

Tal på Danmarkskort

En anden væsentlig forbedring i den nye version er muligheden for at se tallene visuelt på et Danmarkskort.

Vi glæder os til at høre, hvad kommunerne synes om denne funktionalitet og er klar til at udvikle den yderligere, hvis kommunerne ønsker det.

Datavalidering i gang

I den kommende tid vil KOMBIT samarbejde med kommunerne om at datavalidere tallene for det nye dataområde samt for personaleområdet.

De udvidelser og ændringer, der er kommet med i version 3.0, er primært valgt ud fra ønsker og behov, kommunerne har meldt ind. Vi forventer at lancere næste version af FLIS til efteråret 2014.

Møder om den nye version

I sidste halvdel af maj afholder FLIS møder for fagspecialister i kommunerne, hvor den nye version bliver præsenteret, og der vil blive mulighed for at høre mere om mulighederne i FLIS.

Der er stadig ledige pladser på møderne, der finder sted i henholdsvis Kolding og Vanløse.