FLIS inviterer til webinarer og FLIS-dag i efteråret

Efteråret byder på en række FLIS arrangementer, hvor du kan tilmelde dig og få indsigt i FLIS generelt eller vær med på de kommende webinarer for dataområderne, hvor vi fordyber os de ændringer der er sket.

FLIS-dagen vender tilbage – sæt kryds i kalenderen den 28. september
FLIS-projektet afholder den årlige FLIS-dag målrettet FLIS-kontaktpersoner og brugere den 28. september i Middelfart. På dagen dykker vi ned i FLIS og udover at give en status, taler vi kommunale cases samt brug af FLIS-data og redskaber, der kan hjælpe dig, der arbejder med ledelsesinformation. Programmet er ved at blive lagt, og arrangementet bliver lagt på KOMBITs hjemmeside efter sommerferien.

Næste FLIS orienteringsmøde er den 30. august
KOMBIT inviterer FLIS kontaktpersoner, -følgegruppe og -styregruppe til orienteringsmøde, hvor projektets fremdrift, udvikling, data, samt seneste og kommende ændringer er nogle af de temaer, der vil blive gennemgået. På mødet vil der være rig lejlighed til at stille spørgsmål.
Kommunerne har også mulighed for at bidrage til programmet. Du kan skrive til flis@kombit.dk om emner, som du ønsker på mødet. Emnerne kan komme fra KOMBIT, KL eller videndeling fra en kommune eller hos jer selv. Så undersøger vi mulighederne. Skriv til os med forslag og andet senest den 1. september på flis@kombit.dk. Tilmeld dig her.

Gå i dybden i dataområderne på et af vores webinarer
FLIS-projektet afholder tre webinarer, hvor vi dykker ned i dataområderne dagtilbud og personale. Webinarerne er målrettet FLIS-kontaktpersoner og kommunale medarbejdere, der arbejder med data, analyse og ledelsesinformation indenfor områderne. På webinarer får deltagerne et grundigt indblik i, hvilke ændringer der er foretaget med moderniseringen og baggrunden herfor samt hvilke fordele, det giver kommunerne. Derudover gennemgår vi validering, datakvalitet mm. 

  • Tilmeld og læs mere om webinaret for dagtilbud-området d. 22/9
  • Tilmeld og læs mere om webinaret for personale-området d. 15/9
  • Tilmeld og læs mere om webinaret for borger-området d. 13/10 & d. 27/10

Nysgerrig på teknikken bag FLIS?
Du kan tilmelde dig vores tekniske webinar, som er særligt for arkitekter og andre med interesse for det, der foregår under motorhjelmen på FLIS.

  • Tilmeld og læs mere om webinaret FLIS Teknisk Forum d. 5/10

Har du spørgsmål om FLIS-dagen, orienteringsmødet eller webinarer, er du velkommen til at kontakte FLIS@kombit.dk

 

Kontakt

Chefkonsulent / Kommunikation
2224 0629