FLIS Datadag: Tilmeld dig workshops om data, AI, kommune cases og meget andet

AI, it-udbud, data og meget andet: Nu kan du tilmelde dig forskellige workshops på FLIS Datadag den 6. oktober, hvor vi samler ledere og medarbejdere fra kommunerne til en tætpakket datadag.

Kommunerne har data. Masser af data. Det gælder fx data om kommunernes aktiviteter, udgifter og forbrug inden for sundhedsområdet, skoleområdet, daginstitutioner, ældrepleje, kontanthjælpsudgifter, sygedagpenge og meget andet. Men hvordan kan disse data bruges som værktøj til at kvalificere de opgaver og beslutninger, som kommunerne står over for i en presset hverdag. 

Det er omdrejningspunktet for årets FLIS Datadag den 6. oktober, hvor du kan høre inspirerende oplæg og deltage i workshops om AI og teknologier, de nye data fra bl.a. Kommunernes Ydelsessystem (KY) og Fælles Sprog III (sundhedsdata), it-udbud, FLIS DAP og meget andet. Hele dagen er krydret med forskellige cases fra kommuner, der i både det små og store bruger data.

Du kan vælge 4 ud af 11 workshops
Du kan deltage i to workshops om formiddagen og 2 om eftermiddagen. Tilmeldingen til workshoppenene er åben frem til den 29. september. Husk, at hver kommune kan troppe op med to deltagere på konferencen – så tag din kollega under armen og meld jer til konferencen og de forskellige workshops.

  • Læs om workshoppene her

Vi mødes i hjertet af Vejle
Best Western Torvehallerne i Vejle vil danne rammerne for konferencen, der ligger midt i Vejle og er nem at komme til både med tog og bil.

  • Du kan læse om Best Western Torvehallerne her 
  • Find vej til Best Western Torvehallerne her
 

Kontakt

Chefkonsulent / Kommunikation
2224 0629