FLIS-dagen 2021: Her finder du plancherne fra dagen

Tak for en helt igennem fantastisk FLIS-dag den 28. september. Det var en fornøjelse at møde en masse data dedikerede folk fra kommunerne til dialog, videndeling og inspiration.

Da FLIS-dagen 2021 løb af stablen med cirka 70 deltagere i Middelfart, var data omdrejningspunktet for dagens oplæg, debatter og workshops.

Vi har samlet plancherne fra dagen, så du kan se, hvad der blev talt om. Det er både oplæggene fra plenum, som vi har samlet i én pdf, og de frem spor, hvor deltagerne kunne fordybe sig i forskellige emner om alt fra datakvalitet til en case om indtægtsoptimering med FLIS-data. Du finder plancherne nedenfor.

Gik du glip af FLIS-dagen, så bare rolig! Vi arrangerer løbende møder, webinarer og andet om forskellige temaer inden for data, ledelsesinformation og FLIS. Meget af det foregår virtuelt, så alle har mulighed for at deltage. Er der emner, som du gerne vil høre mere om, har du spørgsmål om FLIS-dagen eller har du forslag eller ønsker at vide mere om vores arrangementer, er du velkommen til at sende os en mail på flis@kombit.dk.

Se programmet for FLIS-dagen 2021

Vi glæder os til et gensyn i 2022.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Kommunikation
2224 0629