Den 25. maj: Reserver dagen til FLIS Datadag

Vi glæder os som altid til at byde velkommen på den årlige FLIS Datadag, som i år bliver afholdt den 25. maj i Nyborg Strand.

Konferencen er for dig, der ønsker inspiration til, hvordan din kommune kan lykkes med at høste gevinsterne og spotte potentialet i og værdien af data. Vi dykker ned i kommunernes egne data, hvor du har mulighed for at høre inspirerende oplæg og deltage i praksisnære workshops, hvor du kan blive klogere på de data, der ligger i FLIS.

Programmet
Programmet er endnu ikke fastlagt, men vi ved, at der bliver mulighed for at arbejde med data i FLIS med fokus på kommunernes og leverandørernes anvendelse af data.

Vi forventer at åbne op for tilmelding i løbet af marts måned. Indtil da arbejder vi på at færdiggøre programmet. Vi modtager meget gerne dine input til programmet. Notér gerne, hvilke udfordringer, vinklinger eller perspektiver i forhold til data, som du ønsker adresseret på dagen, og send det til os på flis@kombit.dk.

Udover programmets faglige del byder dagen på en masse networking og en lækker frokost, så der er også god tid til at få plejet og styrket dit netværk.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Kommunikation
2224 0629