Ballerup Kommune er Årets videndelingskommune 2018

På de netop afholdte Kommunedage blev vinderen af KOMBIT Videncenters pris for Årets videndelingskommune annonceret.

Det blev Ballerup Kommune, der løb af med prisen for Årets videndelingskommune 2018 med Køge og Aalborg Kommuner på henholdsvis anden- og tredjepladsen. Prisen blev overrakt af KOMBITs adm. direktør Thomas Rysgaard Christiansen og projektleder i KOMBIT Videncenter Louise Dalby, der ses til venstre i billedet, til de glade vindere fra Ballerup Kommune. Fra højre ses digitaliseringschef Jens Kjellerup Hansen, kommunaldirektør Eik Møller og digitaliserings- og proceskonsulent Christina Ranum Godiksen.

Ballerup Kommune vinder, fordi de med deling af deres gevinstrealiserings- og projektstyringsværktøjer, er den kommune, der har delt flest kommunale eksempler til inspiration for andre kommuner gennem Videncentret siden Kommunedagene i 2017. I alt har Ballerup delt 14 eksempler.

Christina Ranum Godiksen, der har indsendt Ballerup Kommunes værktøjer modtog prisen med glæde, ”Vi er glade for at vinde prisen. Det er dejligt at blive værdsat for arbejdet med vores værktøjer til gevinstrealisering og projektstyring – og ikke mindst at vores viden kommer både os selv og andre kommuner til gavn”, udtaler hun.

En guldgrube af viden

Du finder de mange eksempler fra Ballerup Kommune sammen med en lang række andre kommunale eksempler og værktøjer, der kan give inspiration til arbejdet med it og digitalisering i kommunerne, på Videncentrets side med kommunale eksempler.

Skal din kommune vinde næste år?

Kapløbet om, hvem der skal vinde prisen i 2019, går i gang nu. Louise Dalby, der er projektleder i Videncentret fortæller, ”Uddeling af en videndelingspris bliver en fast, årlig begivenhed på KOMBITs Kommunedage. Vi vil nemlig gerne anerkende alt det gode arbejde og de dygtige medarbejdere, der sidder rundt om i kommunerne og deler viden med andre kommuner. Derfor opfordrer vi til, at der kigges dybt i skufferne efter værktøjer og eksempler hjemme i kommunerne, som andre vil kunne bruge eller hente inspiration i.”

Send din kommunes eksempler til videncenter@kombit.dk sammen med en tekst, der giver en kort indflyvning til materialet og vær med i kampen om at blive Årets videndelingskommune 2019.

 

Kontakt

Konsulent / Projektkoordinator
3268 0483