Aulas pilotfase forlænges frem til efterårsferien

KOMBIT har i samråd med KL besluttet at forlænge Aulas pilotfase med ti uger. Det sker for at sikre, at pilotskolernes og projektledernes erfaringer og yderligere ønsker bliver en del af Aula.

Udrulningen af Aula, den nye kommunikationsplatform til alle landets folkeskoler og SFO’er, skubbes til uge 43. Det sker efter, at KOMBIT i samråd med KL har besluttet at udvide og forlænge pilotfasen med ti uger.

Beslutningen er truffet på baggrund af tilbagemeldinger fra det nuværende pilotforløb, hvor forældre, skoleledere og medarbejdere har givet input til funktionaliteten og brugeroplevelsen af Aula.

”De seneste input vi har modtaget, er ved at blive indarbejdet, men de er endnu ikke testet i et pilotforløb. Derfor ønsker projektet lidt mere tid til at afprøve de forbedringer, som er tilføjet Aula efter tilbagemeldingerne fra pilotforløbet”, siger markedsdirektør Poul Ditlev Christiansen, KOMBIT, og fortsætter:

”Det vigtigste for KOMBIT er, at skolernes medarbejdere, elever og forældre får et system, der bliver den hjælp til kommunikationen i hverdagen, som det er tiltænkt, og derfor reagerer vi naturligvis på den feedback, vi har fået fra alle dem, der har haft Aula mellem hænderne i pilotfasen”.

Fra august udvides pilotforløbet med op til 25 skoler fra hele landet. De nye pilotskoler skal være med til at sikre, at de input, der er kommet fra første pilotfase, kan blive testet af et større antal skoler.

Den version af Aula, der bliver taget i brug i uge 43, vil indeholde de vigtigste kommunikationsredskaber i skole-hjem-samarbejdet, og som nu skal testes af pilotskolerne frem til efterårsferien. Efterfølgende vil Aula løbende blive tilført ny funktionalitet ud fra kommunernes aktuelle ønsker.

Forlængelsen af pilotfasen betyder, at skolerne fortsætter med at benytte SkoleIntra som kommunikationsplatform, indtil Aula går i luften efter efterårsferien.

 

Kontakt

Pressechef
4060 1447