Aula inviterer til informationsmøder for leverandører

Aula skal fra 2019 være indgangen til alle oplysninger om børns hverdag. Derfor er det vigtigt at få udviklet widgets til andre løsninger på skole- og dagtilbudsområdet.

Fra 2019 skal Aula være indgangen til alle oplysninger om børns skoledag. For at dette kan blive en realitet er det vigtigt, at leverandørerne i tide bygger widgets til Aula. En widget er en form for app, der kører konstant, og som dels kan vise data fx fotos, nyheder eller andet, og dels kan indeholde en genvej til en løsning udenfor Aula.

Den 19. og 20. december 2017 afholder Aula derfor informationsmøder for leverandører. På møderne vil vi præsentere Aula-løsningen og fortælle om forretningsmodellen, og om de krav der bliver til widgets til Aula.

Der vil blive rig mulighed for at stille spørgsmål til både KOMBIT og Netcompany.

Møderne finder sted:

  • i København den 19. december 2017 kl. 10:00 - 13:00
  • i Aarhus den 20. december 2017 kl. 10:00 - 13:00

Husk at videresende invitationen

Målgruppen for mødet er alle virksomheder, der kan have interesse i at bygge widgets til Aula. Det kan både dreje sig om nuværende leverandører af løsninger til skoler og dagtilbud eller virksomheder, der i fremtiden ville kunne have interesse i at levere løsninger. Af pladshensyn kan hver virksomhed max sende to deltagere. Deadline for tilmelding er den 8. december 2017.

Man tilmelder sig via dette link 

Da det er kommunerne, der ved bedst, hvilke widgets de ønsker i Aula, vil vi opfordre alle kommuner til at videresende invitationen til deres leverandører.

Aula vil også komme til at indeholde integrationer til læringsplatformene, og derfor er KOMBIT også i dialog med leverandører af læringsplatforme. Det kan du læse mere om her. 

 

 

Kontakt

Chefkonsulent / Forretningsudvikler
3334 9425