Alle kommuner har tilsluttet sig Samarbejdsplatformen

Alle kommuner har tilsluttet sig skoledelen af projekt Samarbejdsplatformen

Kommunerne har siden efteråret 2015 skulle beslutte sig til, om de ville være med i projektet Samarbejdsplatformen. Alle 98 kommuner har nu tilsluttet sig skoledelen af projektet. Vi vil gerne sige tak for den store indsats, som vi ved, der er blevet gjort i kommunerne for at få indstillingerne igennem hurtigt. Samtidig er vi naturligvis meget glade for den store tillid, som kommunerne har vist os ved at tilslutte sig.

Også på dagtilbudsområdet har tilslutningen været meget stor. 81 kommuner har tilsluttet sig, hvilket svarer til knap 70 % af alle indskrevne børn i Danmark. På baggrund af den store opbakning har vi besluttet at holde døren åben lidt endnu for de resterende 17 kommuner. Hvis din kommune er interesseret i at tilslutte sig, kan du skrive til samarbejdsplatformen@kombit.dk

Den store tilslutning har naturligvis en positiv indvirkning på Business Casen for dagtilbudsdelen af projektet, og styregruppen vil på deres møde i slutningen af januar blive bedt om at tage stilling til, om hvordan den forbedrede økonomi skal udmøntes. Du kan læse om, hvordan styregruppen for projektet er sammensat her.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Projektleder
3334 9407