Ændringer i Mit Sygefravær den 10. februar 2018

Den 10. februar gennemføres nogle ændringer i Mit Sygefravær, som bl.a. skal sikre bedre vejledning af den sygemeldte ved tekniske fejl.

Den 10. februar 2018 kommer næste release i Mit Sygefravær. Med releasen implementeres følgende ændringer:

  • Uploadede filer scannes for virus inden de forsøges fremsendt til kommunen
  • Bedre vejledning ved forkert navigation i Mit Sygefravær

Uploadede filer scannes for virus

I Mit Sygefravær har sygemeldte mulighed for at uploade filer som dokumentation til deres sag. De uploadede filer sendes til bopælskommunen via mail. Alle kommuner har egne mailfiltre, som skal beskytte mod malware og anden form for vira, men for yderligere at mindske risikoen for virusangreb, bliver der med releasen den 10. februar indført virusscanning i Mit Sygefravær. Hvis den sygemeldte forsøger at uploade en virusinficeret fil, vil filen blive afvist og den sygemeldte vil blive gjort opmærksom på, at dokumentationen ikke kan sendes til kommunen. Den sygemeldte vil blive vejledt til at forsøge igen med en anden fil eller at sende dokumentationen til kommunen som fysisk post.

Bedre vejledning ved forkert navigation

Hvis den sygemeldte forsøger at åbne Mit Sygefravær i flere faner på samme tid, opstår en teknisk fejl idet opgaveløsningen skal ske på én og samme fane. Med releasen indføres en fejlbesked, som vises hvis den sygemeldte er logget ind i løsningen på flere faner på én gang. Den sygemeldte vil således blive vejledt til at lukke de nye faner.

Tilsvarende opstår en teknisk fejl, hvis den sygemeldte forsøger at hoppe tilbage til forrige side i opgaveløsningen ved brug af browserens tilbage-knap. Her vil der fremover blive vist en fejltekst, som guider den sygemeldte til at anvende tilbage/forrige-knappen inde i selve løsningen. Tilbage/forrige-knappen findes nederst på alle sider i opgavebesvarelsen.

Opdateret vejledning

Vejledningen for Mit Sygefravær er blevet opdateret med de ovenfor nævnte ændringer. Du finder den opdaterede vejledning her.

Ønsker til ændringer i Mit Sygefravær

KOMBIT forsøger løbende at optimere selvbetjeningsløsningen, bl.a. på baggrund af ønsker fra kommuner og borgere. Ændringer til løsningen samles i releases, og vi udsender løbende nyhedsbreve omkring ændringer og ny funktionalitet i løsningen. Spørgsmål og ændringsønsker kan sendes til mitsygefravaer@kombit.dk.

 

Kontakt

Seniorkonsulent / Projektleder
3268 0410