NemRefusion

NemRefusion har siden 2010 gjort det nemmere for arbejdsgivere og selvstændige at indberette og søge om syge- og barselsdagpenge samt refusion for løntilskud og fleksjob.

NemRefusion er i dag en af Danmarks største selvbetjeningsløsninger. Løsningen sender hvert år mere end 1,7 mio. indberetninger til kommunerne og Udbetaling Danmark, og håndterer dermed, at 2.000 borgere hver dag bliver sygemeldt, og at 500 borgere hver dag går på barsel

Via NemRefusion kan virksomheder, selvstændige og a-kasser let og hurtigt anmelde og anmode om refusion af syge- og barseldagpenge samt refusion i forbindelse med medarbejdere ansat i løntilskud eller fleksjob. Kommunerne kan automatisk hente indberetningerne direkte ind i deres fag- og ESDH-systemer.

NemRefusion er udviklet i et samarbejde mellem KOMBIT, KL og Beskæftigelsesministeriet og blev lanceret den 23. august 2010. Ca. et år efter – den 1. september 2011 – blev det obligatorisk at benytte sig af løsningen til at indberette og anmode om refusion af syge- og barseldagpenge.

NemRefusion er gratis at anvende for virksomheder, selvstændige og a-kasser. Adgang til løsningen sker med NemID og foregår via Virk.dk eller direkte via virksomhedernes løn-, HR- og fraværssystemer.

Læs mere på NemRefusion.dk og tilmeld dig nyheder om NemRefusion her

 

Kontakt

Seniorkonsulent / Projektleder

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektet på: nemrefusion@kombit.dk

Supporthenvendelser kan rettes til KMD på: 
Mail: support@nemrefusion.dk
Tlf: 4460 7213