Byg og Miljø for leverandører

Her på siden finder du informationer og dokumenter til tredjepartsleverandører om Byg og Miljø.

Teknisk materiale

Nederst på siden kan du downloade den snitfladebeskrivelse, som Byg og Miljø udstiller til brug for integration til kommunernes ESDH- og fagsystemer.

Den tekniske information består af følgende dokumenter, der her leveres i foreløbige versioner - med forbehold for ændringer eller tilføjelser.

  1. Snitfladebeskrivelse fra leverandørens designrapport. Dette dokument indeholder en beskrivelse af de to webservices, der udgør snitfladen, med gennemgang af de enkelte operationers anvendelse og formål. Hertil hører to bilag: Indsendelse af meddelelse og besvarelse af meddelelse. Alle tre dokumenter kan ses under "Downloads" nederst på siden.
  2. Link til WSDL-fil for sagsbehandling SOAP webservice i testmiljø - klik her.
  3. Link til WSDL-fil for Konfiguration SOAP webservice i testmiljø - klik her.
  4. Link til WSDL-fil for Beskedfordeler SOAP webservice i testmiljøet - klik her.

Kodeeksempler

Leverandøren har udarbejdet et eksempel på anvendelse af snitfladen i en simpel klient applikation. Eksemplet stilles til rådighed i form af et PowerShell/cmdlet-modul og det tilhørende MS Visual Studio-projekt. Da der er tale om et eksempel til demonstrationsformål, kan koden ikke forventes at være fuldt udbygget med fejlhåndtering og lignende.

Det hele kan hentes samlet som en zip-fil nederst på siden under downloads. Vejledning til eksemplet ligger i Readme.txt filen.

Tilslutning til snitflade

Du finder vejledning vedr. tilslutning til snitflade samt tilslutningsaftale til testmiljø og support her: Tilslutning til snitflade - Byg og Miljø.

Information om integrationer

Byg og Miljø afholdt i marts 2014 et informationsmøde for tredjepartsleverandører med fokus på snitflader, testmiljøer og certifikater. Du kan se og downloade præsentationen fra mødet herunder.

Byg og Miljø ønsker at skabe de bedste forudsætninger for de tredjepartsleverandører, som integrerer til Byg og Miljø. Vi er derfor åbne overfor at afholde fælles møder med alle interesserede leverandører, når der er behov for det. Skriv til bm@kombit.dk, hvis du som tredjepartsleverandør er interesseret i at deltage i det næste møde.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Projektleder
3268 0479