Ledige stillinger og uopfordrede ansøgninger

Her kan du se ledige stillinger i KOMBIT og læse mere om at søge uopfordret.

Har du en stærk faglig profil, og vil du være med til at skabe bedre, billigere og mere sammenhængende it-løsninger til kommuner og borgere i Danmark? Så er KOMBIT måske den rette arbejdsplads for dig.

Siden KOMBIT blev etableret i 2009 har vi ansat flere end 200 dygtige medarbejdere, der hver dag bidrager til det kommunale fællesskab – og hver måned kommer der flere til. For med en voksende portefølje af projekter skal vi fortsat bruge nye medarbejdere, der vil være med til at sætte deres fingeraftryk på fremtidens it-løsninger og gøre en forskel for både kommunernes medarbejdere og landets borgere.

Vi søger jævnligt nye, dygtige medarbejdere med erfaring fra den kommunale sektor og it-området, herunder fx arkitekter og it-konsulenter, men også medarbejdere med erfaring på driftsområdet mm. Et job i KOMBIT giver dig mulighed for at arbejde i en professionel projektorganisation, hvor fagligheden vægtes højt. Vi arbejder med projekterne – kommunernes it-løsninger – helt fra analysefasen til de er kravspecificeret, sendt i udbud, udviklet, implementeret og idriftsat, og derfor har vi brug for mange forskelligartede kompetencer i organisationen. Har vi ikke et opslået job, der matcher dine kompetencer, er du velkommen til at søge uopfordret. Vi søger særligt medarbejdere, der har erfaring med:

•    Store it-projekter (evt. inden for offentlig digitalisering)
•    Kravspecificering
•    Udbud
•    Kommunale processer
•    Leverandørsamarbejde eller med leverandørbaggrund

Vi har desværre ingen opståede stillinger i øjeblikket og opfordrer derfor til, at du tilmelder dig vores jobagtent, eller sender en uopfordret ansøgning.

 

Kontakt

Seniorkonsulent / HR
3334 9488