Kommuneansvarlige

KOMBITs kommuneansvarlige er bindeled mellem kommunerne og KOMBIT.

Herunder kan du se et kort over KOMBITs kommuneansvarlige i kommunerne. Klik på din kommune for at se, hvem der er din kommuneansvarlige og dennes kontaktoplysninger - eller vælg en bestemt kommuneansvarlig i dropdown-listen og se, hvilke kommuner denne er ansvarlig for. Vil du hellere se en liste over fordelingen, kan du klikke her.

 

KOMBITs kommuneansvarlige danner bro mellem kommunerne og KOMBIT. Vi er i løbende dialog med kommunerne og formidler viden og input både fra KOMBIT til kommunerne, men i lige så høj grad også fra kommunerne tilbage til KOMBIT. Formålet er at sikre, at KOMBITs aktiviteter og udvikling foregår i trit med kommunernes ønsker og behov.

Som kommuneansvarlige er vi løbende i dialog med kommunerne og holder bl.a. faste statusmøder med alle kommuner. Derudover deltager vi fast på konferencer, workshops mm., hvor vi præsenterer de seneste projekter og øvrige nyheder fra KOMBIT. Desuden er vi faste kontaktpersoner for chefforeningerne, hvor vi naturligvis arbejder for en kontinuerlig og konstruktiv dialog om projekter og initiativer.