Ydelsesindeks

Med Ydelsesindeks skal it-systemer kunne se oplysninger om ydelser i form af bevilinger og bevilgede ydelser i andre it-systemer.
Ydelsesindeks skal gøre det muligt for it-systemer at se oplysninger om ydelser i form af bevilinger og bevilgede ydelser i andre it-systemer uden at skulle kalde disse andre it-systemer direkte.
 
Systemet skal kunne modtage oplysninger (metadata) om ydelser fra ydelsessystemerne, og andre it- systemer skal desuden kunne hente oplysninger (metadata) i systemet om, hvilke ydelser disse ydelsessystemer har.
 
Ydelsesindeks bidrager til, at fagsystemerne herunder ESDH kan få overblik over borgeres og virksomheders ydelser, når fx kommunen får en henvendelse om en eksisterende ydelse, eller når eksistensen af en ydelse har betydning for behandlingen af andre ydelser.
 
Systemet er vigtigt for, at det fælleskommunale SAPA-system kan etableres, idet SAPA skal give overblik over borgerens ydelser på tværs af systemer.
 
Udgangspunktet for indholdet af Ydelsesindeks er de behov og begrænsninger, som er udtrykt fra de fælleskommunale fagsystemer, herunder SAPA.
 
Læs mere om Ydelsesindeks i produktarket eller FAQ'en nedenfor.