Sådan holder du dig opdateret om drift og udvikling i FLIS

Få overblik over hvordan KOMBIT kommunikerer om FLIS, og hvordan du bedst holder dig opdateret.

FLIS-projektet holder kommunernes FLIS-kontaktpersoner, brugere og implementeringsansvarlige informeret via en række kanaler. Som FLIS-bruger - eller hvis du blot er interesseret i FLIS - bør du holde dig opdateret om drift og udvikling gennem nedenstående kanaler:

  • Hjemmesiden
  • FAQ’en
  • Nyhedsmails
  • Webinarer
  • Eflis.dk
  • KLIK
  • Yammer
  • Projektets postkasse

KOMBITs hjemmeside
www.kombit.dk/flis finder du overordnede informationer om FLIS-projektet, bl.a. tidsplan, organisering samt kommunal involvering med mere.
Abonner på projektnyheder her, hvor vi sender projektnyheder ud om større milepæle (fx ved større releases, udbud, årlig FLIS-dag mm.). Genfind alle tidligere projektnyheder til både kommunale brugere og leverandører her

FAQ
FAQ’en indeholder en lang række spørgsmål og svar om forskellige dele af FLIS-projektet og bliver løbende opdateret. Gå til FAQ'en her.

Nyhedsbreve
Cirka månedligt sender projektet en nyhedsmail til kontaktpersoner med status på udvikling, drift, releases med mere. Formålet er at holde kontaktpersonerne ajour med både drift og udvikling.
Som kontaktperson modtager du automatisk nyhedsmail - du skal altså ikke tilmelde dig selv.

Her ser du tidligere nyhedsbreve:

 

Webinarer
Projektet afholder med mellemrum webinarer i forbindelse med releases eller validering af dataområder. Disse er både målrettet kontaktpersoner, brugere og implementeringsansvarlige i kommunerne.
Du finder webinarer her.

Eflis.dk
Denne portal er for alle kommuner og leverandører. Eflis.dk indeholder en vejledningsside (åben for alle) og en administrationsside (privat for hver enkelt kommune). Her finder du driftstatus, kommunerelevant information, vejledninger, introduktionsmaterialer for nye kommuner, support med mere. Gå til eflis.dk her.

KLIK
Ved implementeringsopgaver bliver kommunerne i det elektroniske opgave- og opfølgningsværktøj KLIK præsenteret for en række opgaver, der skal løses i implementeringen af dataområder. Der er anført en deadline pr. opgave, og kommunens implementeringsansvarlige skal markere opgaverne som fuldført i takt med, at de gennemføres. Bemærk at KLIK er et lukket system, som kræver brugernavn og password.
Læs mere om KLIK her.

Yammer
KOMBIT stiller et Yammer-netværk til rådighed for de kommunale medarbejdere, der beskæftiger sig med FLIS. Projektet bruger også selv Yammer til at involvere FLIS-brugerne. Netværket er et virtuelt dialogværktøj til tværgående kommunikation kommunerne imellem. Her kan man nemt og hurtigt dele idéer og høste erfaringer fra andre kommuners arbejde samt være med i forskellige FLIS-netværk.
Kun kommuner har adgang til netværket - anmod om adgang her.

Projektets postkasse
Du er altid velkommen til at kontakte FLIS-projektet på mail: flis@kombit.dk. Vi bestræber os på at besvare henvendelser til projektet hurtigt.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Kommunikation
2224 0629