Sådan finder du information om SAPA

Få overblik over hvordan KOMBIT kommunikerer om SAPA-projektet

 

KOMBITs hjemmeside
På denne hjemmeside kan du bl.a. finde overordnede informationer om SAPA-projektet, information om kommunernes arbejde med implementering af SAPA og oplysninger om, hvordan projektet er organiseret – herunder hvordan kommunerne er repræsenteret og involveres.
Vær opmærksom på at du kan genfinde alle nyheder i nyhedsfeltet på www.kombit.dk/sapa.

FAQ’en
FAQ’en indeholder en række spørgsmål og svar om forskellige dele af SAPA-projektet.

Dokumentbiblioteket
På SAPAs dokumentbibliotek har vi samlet en række relevante dokumenter og præsentationer, så det er nemt bl.a. at finde materialer fra netværksmøder, implementeringsredskaber samt overblik over KLIK-opgaver.

KLIK
Kommunernes SAPA-projektledere bliver i opgave- og opfølgningssystemet KLIK præsenteret for en række opgaver, der skal løses i implementeringen af SAPA. Der er anført en deadline pr. opgave, og kommunens SAPA-projektleder skal markere opgaverne som fuldført i takt med, at de gennemføres. Bemærk at KLIK er et lukket system, som kræver brugernavn og password. Oprettelse af brugere håndteres lokalt af kommunernes SAPA-projektledere.

Yammer
KOMBIT stiller et virtuelt Yammer-netværk til rådighed for kommunernes SAPA-projektledere og andre kommunale medarbejdere, som beskæftiger sig med SAPA. I netværket man nemt og hurtigt dele idéer, stille spørgsmål og få svar og høste erfaringer fra andre kommuners arbejde med SAPA-projektet. Netværket er kommunernes eget netværk til kommunikation og vidensdeling på tværs af monopolbruddet, og er ikke tiltænkt vigtige henvendelser til eller fra KOMBIT. Skriv til sapa@kombit.dk hvis du er fra en kommune, beskæftiger dig med SAPA-projektet, og ønsker at få adgang til Yammer-netværket.

 

Kontakt

Konsulent / Kommunikationskonsulent

Skriv til SAPA projektet
Husk at du altid kan kontakte os på sapa@kombit.dk, hvis du har forslag til, hvordan vi kan forbedre kommunikationen om SAPA.