Sådan finder du information om DUBU

Få overblik over hvordan KOMBIT kommunikerer om DUBU.

DUBU-projektet holder kommunernes DUBU-ledere, -superbrugere og -kontaktpersoner informeret via en række forskellige kanaler:

  • Hjemmesiden – herunder nyheder fra projektet
  • Nyhedsbreve
  • DUBU's dokumentbibliotek
  • Yammer
  • Netværksmøder
  • Projektets postkasse

Hver kanal er kort beskrevet nedenfor.

KOMBITs hjemmeside
www.kombit.dk/dubu finder du overordnede informationer om DUBU-projektet, bl.a. leverandørnyheder, kommunernes forberedende arbejde med DUBU 3.0, organisering og kommunal involvering.

Vær opmærksom på at du kan genfinde alle gamle nyheder i nyhedsfeltet på www.kombit.dk/dubu.

Nyhedsbreve
Cirka hver 6. uge udsender DUBU-projektet et nyhedsbrev målrettet DUBU-ledere, -superbrugere og -kontaktpersoner i kommunerne. Kommunens funktionspostkasse modtager nyhedsbrevet cc. Vil du gerne modtage nyhedsbrevet, kan du skrive til dubu@kombit.dk.

Driftstatusside
Her finder du information om DUBUs drift

Dokumentbiblioteket
DUBU's dokumentbibliotek har vi samlet en række relevante dokumenter og præsentationer, så det er nemt bl.a. at finde præsentationer fra netværksdage og referancegruppemøder, samt forskellige tekniske vejledninger. Desuden implementeringsmaterialer i forbindelse med ibrugtagning af det nye DUBU.

Yammer
KOMBIT stiller et Yammer-netværk til rådighed for kommunernes DUBU-superbrugere. Netværket er et virtuelt dialogredskab til tværgående kommunikation kommunerne imellem. Her kan man nemt og hurtigt dele idéer, stille spørgsmål, få svar og høste erfaringer fra andre kommuner. Netværket er kommunernes eget netværk til kommunikation og videndeling vedr. DUBU, og er ikke tiltænkt vigtige henvendelser til eller fra KOMBIT. Skriv til DUBU@kombit.dk hvis du er DUBU-superbruger og ikke allerede har adgang til Yammer-netværket.

Netværksmøder
Ca. en gang om året afholder KOMBIT superbruger- og ledernetværksmøder, hvor vi tager rundt i landet og besøger landets kommuner. Møderne en anledning til at fortælle om nye tiltag i forhold til DUBU og videndele kommunerne imellem og med KOMBIT. Du kan finde præsentationer fra DUBUs netværksmøder her og du kan følge med i afholdelse af netværksmøderne i arrangementsoversigten i KOMBITs kalender.

Projektets postkasse
Du er altid velkommen til at kontakte DUBU-projektet per mail på DUBU@kombit.dk. Vi bestræber os på at besvare henvendelser hurtigst muligt.

 

Kontakt

Senior IT-konsulent
3334 9470