FLIS Datadag 2022 – programmet er klar

Vi glæder os til at byde dig velkommen til at en indholdsrig, faglig og social dag med fuld fokus på kommunernes data.

Der er åbnet op for tilmelding til FLIS Datadag, hvor kommuner, KL, KOMBIT og Netcompany samles om de mange muligheder og udfordringer, der er ved data i den kommunale sektor.

Data rummer uendelig mange muligheder for viden og indsigter til opgaveprioritering, ressourceoptimering, bedre beslutningsgrundlag og politiske forhandlinger. På FLIS Datadag den 6. oktober kan du høre spændende keynote, strategiske oplæg, interessante debatter og konkrete cases om brugen af data i et kommunalt perspektiv.

Du kan få indsigt i udviklingen af FLIS og blive klogere på, hvad der skal til for at skabe en god dataplatform. Vi har også forskellige cases på programmet, hvor du blandt andet vil blive introduceret til konkrete værktøjer til analyser og ledelsesinformation indenfor en række temaer. 

Læs mere om programmet for konferencen, der løber af stablen den 6. oktober i Vejle.

Hvorfor skal jeg tilmelde mig FLIS Datadag?

  • FLIS Datadag handler om kommunernes brug af data, hvor deltagerne kan mødes med ligesindede fra andre kommuner til oplæg og debatter.
  • Du får mulighed for at deltage i workshops og oplæg, hvor indholdet er med fokus på emner, der relaterer sig til kommunernes hverdag og udfordringer.
  • Du kan netværke, indgå i dialog og få svar på spørgsmål fra KL, KOMBIT, FLIS leverandør Netcompany og andre kommuner.

Praktisk omkring konferencen

  • FLIS datadag er arrangeret af FLIS-projektet i KOMBIT.
  • Den afholdes i Middelfart den 6. oktober. (Konferencen er flyttet til Vejle)
  • Hver kommune kan tilmelde tre deltagere.

 

 

Kontakt

Chefkonsulent / Kommunikation
2224 0629