Webinar om Udfasning af Kritiske Forudsætnings Systemer

Bliv klogere på Udfasning af Kritiske Forudsætningssystemer og trappeberegneren.

Tid: 

30. april 2019 - 13:00 til 14:30

Sted: 

Webinar, der afvikles via Skype den 30. april. Vær venligst opmærksom på at du selv skal booke mødet i din kalender, når du tilmelder dig. Link til Skype følger med Outlook invitation en uge før webinaret afvikles.

KOMBIT optager mødet og du kan få tilsendt link til optagelsen ved at skrive til ukfs@kombit.dk.

Målgruppe: 

Kommunernes KOMBIT-programledere og andre kommunale personer med interesse i udfasning af de kritiske forudsætningssystemer.

Relateret til:

Tilmelding: 

Du tilmelder dig webinaret via dette link.

På dette webinar bliver du klogere på Udfasning af Kritiske Forudsætningssystemer og trappeberegneren, der beskriver den procentvise besparelse kommunerne opnår i takt med at monopolet brydes.

Webinaret giver indsigt i status på Udfasning af Kritiske Forudsætnings Systemer og de sidste analyser på Doc2Archive, KMD e-indkomst og KMD Arkivering introduceres. Endeligt konkretiseres KOMBITs anbefalinger til kommunerne. Få svar på, hvad kommunen bør gøre for at blive klar til udfasningen. Der er afsat tid til, at vi undervejs kan svare på spørgsmål.

Program:

  • Velkomst og dagens webinar
  • Introduktion til og status på Udfasning af Kritiske Forudsætnings Systemer (U:KFS)
  • TSA-løsninger, økonomi og trappeberegner
  • Non-TSA-løsninger og Kritiske Forudsætnings Systemer
  • Spørgsmål/svar
  • Evaluering og tak for denne gang

Inden mødet forventes forberedelse i form af orientering i Midtvejsstatus fra U:KFS formidlet den 14. Maj 2018. Har du ikke adgang til Yammer netværket, hvor materialet findes, kan du anmode om at få det, når du klikker på linket. Bemærk venligst, at det kun er kommunefolk, der kan få adgang til Yammernetværket.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Implementering
3334 9449