Virtuel KOMBIT Kommunedag

KOMBIT inviterer it-/digitaliseringschefer og programledere til virtuel Kommunedag.

Tid: 

18. november 2020 (Hele dagen)

Sted: 

Teams. Link modtages umiddelbart før afvikling.

Målgruppe: 

Kommunernes it-/digitaliseringschefer og KOMBIT-programledere.

Relateret til:

Tilmelding: 

Grundet Corona-situationen måtte de planlagte Kommunedage i foråret i første omgang skubbes, og i lyset af de fortsatte restriktioner og anbefalinger i efteråret, afvikler KOMBIT denne gang Kommunedagene virtuelt på én dag via Microsoft Teams. Kommunedagen er fortsat målrettet kommunernes programledere for monopolbruddet samt it- og digitaliseringschefer.

Programmet bliver tilrettelagt, så det er muligt at afvikle virtuelt – med gode pauser mellem indlæggene og mulighed for at stille spørgsmål efter hvert oplæg. Oplæggene bliver optaget og kan efterfølgende rekvireres af kommunerne på forespørgsel.

Vi kan allerede nu løfte sløret for to programpunkter, nemlig direktør i KL, Christian Harsløf, som vil fortælle om fremtidens digitalisering i kommunerne. Også kommunaldirektør i Ballerup kommune, Eik Møller, kigger forbi og fortæller om Digital transformation set ud fra et topledelsesperspektiv.

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig arrangementet for at få teknisk brugsadgang til Microsoft Teams, som bliver benyttet til Kommunedagen. Der er tilmeldingsfrist den 12. november.

Du tilmelder dig her. Før Kommunedagen får du tilsendt en mødeindkaldelse med et mødelink.

Program

Programmet tilgår i starten af november.