Spørgetime – Synlige kommunale Sundheds- og Ældredata

Kom og hør mere om projektkonkurrencen om Synlige kommunale Sundheds- og Ældredata.

Tid: 

17. januar 2019 - 15:30 til 16:30

Sted: 

KOMBIT, Halfdansgade 8, 2300 København S

Målgruppe: 

Leverandører og udviklere

Tilmelding: 

Tilmelding ikke nødvendigt.

KOMBIT har indbudt interesserede virksomheder til en idékonkurrence om udviklingen af en it-løsning til ’Synlige kommunale Sundheds- og Ældredata'. Som et led heri inviterer KOMBIT nu leverandører og udviklere, der er interesserede i at vide mere om idékonkurrencen, til at komme forbi til en spørgetime.

Her vil man høre mere om løsningen fra projektleder Mikkel Ebbesen og Pernille Christensen fra KL, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål i plenum. Der vil også være mulighed for at indsende spørgsmål efterfølgende.

Vær opmærksom på, at denne spørgetime afholdes tre gange (16/1, 17/1 og 21/1). Som udgangspunkt vil der blive delt den samme information til alle tre spørgetimer, og det er altså ikke nødvendigt at deltage i mere end én spørgetime. 

Om Synlige kommunale Sundheds- og Ældredata

Projektet er en del af Sundhedsdataprogrammet; et nationalt udviklingsprogram med fokus på udvikling af fælles it-infrastruktur og samarbejde omkring brugen og delingen af sundhedsdata på tværs af stat, regioner og kommuner. Formålet med projektet er, at kommunernes sundheds- og ældredata bliver standardiserede og mere tilgængelige på tværs af sektorer.

Den samlede it-løsning forventes at være færdigudviklet inden 2021.

Læs mere om Synlige kommunale Sundheds- og Ældredata på KL's hjemmeside.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Forretningsudvikler
8175 8701