Hele vejen rundt om økonomi relateret til KOMBIT

KOMBIT giver indblik i detaljen, sammenhænge på tværs og overblik over helheden i økonomi relateret til KOMBIT

Tid: 

8. december 2020 - 9:00 til 12:00

Sted: 

Afvikles via Microsoft Teams

Målgruppe: 

Webinaret er forbeholdt kommunerne og målrettet kommunens KOMBIT-programleder, it-/digitaliseringschef og andre personer der arbejder med økonomi og har brug for at forstå økonomien relateret til KOMBIT. 

Formål: At give indblik i detaljen, sammenhænge på tværs og overblik over helheden i økonomi relateret til KOMBIT. At samle informationerne, så der skabes et bedre grundlag for at forstå og arbejde med økonomien relateret til KOMBIT.

Beskrivelse: Vi kommer hele vejen rundt om økonomien og kigger fx på Monopolbrud, UKFS/Trappemodel, Forretningsmodeller/borgerpriser og gevinster. Vi har sat god til af og samlet de rette folk fra KOMBIT, så du kan få svar på dine spørgsmål om økonomi relateret til KOMBIT.

Forberedelse: Vi opfordrer til at du allerede nu hjælper med at vinkle webinaret korrekt ved at fortælle os, hvad du ønsker vi kommer omkring og endvidere stiller dine spørgsmål på forhånd. Hvad vil du gerne vide mere om? Hvad vil du gerne blive klogere på? Og hvad vil du gerne have svar på? Skriv til mvp@kombit.dk.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Implementering
3334 9449