Gå-hjem-møde om disruption

Kom til gå-hjem-møde den 23. maj i KOMBIT og hør Tune Hein, som står bag bogen 'Disrupt eller dø', gøre os klogere på nutidens buzzword.

Tid: 

23. maj 2018 - 15:30 til 17:00

Sted: 

KOMBITs kantine
Halfdansgade 8-10
2300 København S

Tilmelding: 

Send en mail til kombitrcp@kombit.dk med navn, virksomhed og mail.

”Mange hader efterhånden ordet disruption, men det går ikke væk, fordi vi kalder det noget andet. Heldigvis er der mønstre i galskaben, som vi kan arbejde med, og nye muligheder, vi kan gribe, hvis vi kender dem og gerne vil den nye teknologi!” siger Tune Hein, der kigger forbi KOMBIT den 23. maj til gå-hjem-møde om disruption.

Tune Hein har skrevet bogen ’Disrupt eller Dø!’ sammen med Thomas Honoré. Han har sat sig for at gøre disruption håndgribeligt, så det er til at arbejde med. Fordi det er vigtigt. Tune ser på disruption - ikke fra et Silicon Valley-synspunkt – men fra en etableret virksomheds perspektiv.

Han giver også sit bud på, hvordan det kommunale Danmark vil blive disruptet i fremtiden, samt hvilke ledelses- og organisatoriske udfordringer det vil bringe med sig - og hvordan vi så kan forberede os herpå.

Om oplægsholderen

Tune Hein er en af landets mest erfarne rådgivere inden for strategi, ledelse og forandringsprojekter. Han er uddannet på DTU, CBS og IMD og har arbejdet globalt i Accenture og Right Management. I dag driver han konsulenthuset HeinDisruption.

Tilmelding

Arrangementet er gratis. Tilmelding foregår på mail til kombitrcp@kombit.dk med dit navn, virksomhed og mail. Da der er begrænset antal pladser, bedes du melde afbud ved udeblivelse.

Tid og sted

KOMBITs kantine den 23. maj klokken 15.30 - 17.00.